Web Analytics Made Easy - Statcounter

قیمت خرما افزایش ندارد| برای تامین خرما در ماه مبارک رمضان مشکلی نداریم

«محسن رشیدفرخی»  در گفت‌وگو با همشهری آنلاین افزود: با توجه  به اینکه سال زراعی گذشته سال خوبی برای محصول خرما ؛ هم از لحاظ تولید و هم از لحاظ کیفیت بوده است بنابراین موجودی خرما در انبارها از وضعیت خوبی برخوردار هستند و این انجمن آمادگی تامین و توزیع خرما در ماه رمضان سراسر کشور را داشته و کمبودی در این زمینه وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای تامین خرما در ماه مبارک رمضان مشکلی نداریم

رییس انجمن ملی خرمای ایران با تاکید بر اینکه مشکلی در تامین خرمای ماه رمضان نداریم، اظهار کرد: در کشور ما برای ماه مبارک رمضان بیشتر از دو نوع خرمای مضافتی و کبکاب استفاده می شود که انجمن خرما با کمک ستاد تنظیم بازار برای تامین این دو محصول همکاری های لازم را انجام داده است و این دو محصول به میزان کافی در سراسر کشور موجود خواهد بود.

وی افزود:  هر کیلوگرم رطب مضافتی در مبدا با قیمت بین ۲۱ تا ۲۲ هزار تومان و هر کیلوگرم خرمای کبکاب با قیمتی حدود  ۱۲ هزار و 500 تا ۱۳ هزار و 500 تومان قابل عرضه هستند.

 وی با بیان اینکه میزان تولید خرما بستگی به سال زراعی دارد، ادامه‌داد: طبق آمارها تولید خرما هر سال حدودا یک میلیون ۲۰۰ هزار تن می باشد اما در سال زراعی ۹۸ - ۹۹  که سال خوبی برای این محصول بود تولید آن را  به یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن رسانده بود و اگر این وضعیت برای امسال هم ادامه داشته باشد تولید خرما حدودا به یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن خواهد رسید.  

رشیدفرخی با تاکید بر کافی بودن موجودی خرما در کشور، تصریح‌کرد: با توجه به اینکه در حال نرخ تورم حدود ۴۰ درصد و هزینه‌های تولید بین سه تا چهار برابر رشد داشته و همچنین نهاده های کشاوردی افزایش قیمت داشته متاسفانه خرما تنها محصولی است که در این دو سال گذشته هیچ افزایش قیمتی در مبدا نداشته است.

رییس انجمن ملی خرمای ایران اضافه‌کرد: با توجه به جلساتی که با ستاد تنظیم بازار و وزارت صمت و میادین شهرداری و تره بار برگزار شد، تمهیداتی را اندیشیدیم که بهترین خرما را برای تامین نیاز هموطنان تامین کنیم،‌ همین‌طور مباشرانی در ستاد حضور خواهند یافت تا این محصول را با توجه به قیمت های مبدا با نرخ مناسب در اختیار شهروندان سراسر کشور قرار گیرد.

سود فروشگاه های زنجیره ای منصفانه نیست

وی با اشاره به تشدید نظارت‌های ستاد تنظیم بازار بر بازار خرما، افزود: طبق مصوبه ستاد تنظیم بازار، قیمت خرما در فروشگاه‌های زنجیره ای با ۱۳ درصد سود باید عرضه شود؛ این در حالی است که اکنون در این فروشگاه سودهای ۴۵ درصدی روی این محصول اعمال می‌شود که منصفانه نیست.

رییس انجمن ملی خرمای ایران بیان‌داشت: طبق آمارها سرانه مصرف خرما در کشور به‌طور متوسط  ۷.۵ کیلوگرم است که البته در برخی استان‌ها مانند استانهای شمالی بین یک تا دو کیلو مصرف خرما داریم ولی در استان های جنوبی گاهی تا ۳۰ کیلو مصرف خرما هم اعلام شده است و همچنین استان های مرکزی کشور هم چیزی حدود ۷ کیلو مصرف دارند.

 بنا بر گزارش میدانی همشهری آنلاین قیمت انواع خرما در خرده فروشی های سطح شهر به شرح زیر است:

نوع خرما

وزن

قیمت(تومان)

رطب مضافتی ساغر ویژه

۷۰۰ گرمی

۵۴۵۰۰

رطب مضافتی تندیس

۶۰۰ گرمی

۴۳۵۰۰

خرما کبکاب ساغر

۱.۲۵۰ گرمی

۴۷۵۰۰

خرمای کبکاب مروارید سیاه

۱۰۰۰ گرمی

۳۱۸۷۵

خرما زاهدی فله

۱۰۰۰ گرمی

۶۸۰۰۰

خرمای خاصویی

۱۰۰۰ گرمی

۵۵۰۰۰

خرما پیارم

۱۰۰۰ گرمی

۸۶۰۰۰

خرما رَبی ممتاز

۱۰۰۰ گرمی

۴۰۰۰۰

خرما آلویی گنتار ممتاز

۱۰۰۰ گرمی

۳۴۰۰۰

کد خبر 594328 برچسب‌ها خرما فروشگاه های زنجیره ای قیمت - تنظیم بازار سازمان میادین میوه و تره‌بار ستاد تنظيم بازار

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: خرما فروشگاه های زنجیره ای قیمت تنظیم بازار سازمان میادین میوه و تره بار ستاد تنظيم بازار ستاد تنظیم بازار برای تامین زنجیره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۰۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در تهران دیگر به ریال و تومان خانه نمی‌فروشند | بیت‌کوین بده خانه بخر! | رونمایی از پدیده عجیب خرید و فروش مسکن در تهران + جزئیات

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا مهدی کرباسیان اظهار کرد: بنا بر اعلام برخی مشاوران املاک با پدیده‌ای جدید در بازار مسکن مواجه شده‌ایم. شایعه شده برخی فروشندگان آپارتمان از خریداران تقاضای دلار، ارز دیجیتال، طلا و غیره می‌کنند. به نظر من یکی از دلایل این موضوع ایجاد سامانه خودنویس است که باعث حذف واسطه شده است. به هر حال زمانی که واسطه، معامله را مدیریت می‌کند مبادلات مالی نیز مدیریت می‌شود اما وقتی خریدار و فروشنده از طریق سامانه خودنویس اقدام به معامله می‌کنند نظارتی وجود ندارد.

وی افزود: بازار خرید و فروش مسکن در رکود به سر می‌برد اما مراجعات مقداری نسبت به فروردین بهتر شده است؛ مراجعاتی که منتج به معامله نمی‌شود و اغلب برای اطلاع از وضعیت اجاره صورت می‌گیرد. هر سال همین‌طور است، معمولا در اردیبهشت و خرداد که تغییرات اقتصادی خود را تا حدودی نشان می‌دهد متقاضیان برای پرس‌وجو می‌آیند. نقل و انتقالات بازار اجاره هم در اردیبهشت و خرداد افزایش می‌یابد.

کرباسیان بیان کرد: قیمت‌های پیشنهادی آپارتمان در تهران نسبت به اسفند حدود ۱۰ درصد تغییر کرده اما به دلیل نبود مشتری، این نرخ‌ها هنوز به قطعیت نرسیده است. یکی از دلایل این کسادی، نوسانات بازار ارز است. کاهش قیمت دلار از محدوده ۶۹ هزار تومان به حدود ۶۱ هزار تومان بازار ملک را به نوعی کساد کرد؛ زیرا معتقدم بازار مسکن، دلاریزه شده و بالا و پایین رفتن قیمت دلار باعث می شود مردم برای خرید و فروش دست نگه دارند.

عضو هیات رئیسه اتحادیه مشاوران املاک با اشاره به تاثیر سامانه خودنویس بر کم‌رونق شدن معاملات مسکن گفت: مسئولان وزارت راه و شهرسازی دائما روی تبلیغات این سامانه مانور می‌دهند و به مردم می گویند بیایید قرارداد خود را مجانی ثبت کنید. در واقع رسما به حذف دفاتر مشاور املاک ورود کرده‌اند و اشتغال جامعه در حال سرکوب شدن است. در هر بازاری، اقتصاد را واسطه می‌چرخاند. جهش تولید نیاز به مشتری دارد. این مشتری از طریق واسطه‌ها می‌آید. موضوع واسطه برای بازار مسکن به عنوان یک بازار پیشرو در اقتصاد، اهمیت مضاعف دارد.

وی اظهار کرد: با ایجاد سامانه خودنویس، اکثر مشاوران املاک به سمت ابطال جواز رفته‌اند. این مساله تبعات منفی برای بازار مسکن و اشتغال کشور دارد. با توجه به پیشران بودن بخش مسکن نیز تبعات منفی برای اقتصاد کلان خواهد داشت که در آینده خود را نشان می‌دهد.

کرباسیان خاطرنشان کرد: برخی افراد می‌گویند دلالان ملک عامل گرانی مسکن هستند. سوال بنده این است آیا افزایش هزینه ساخت نیز به خاطر عملکرد مشاوران املاک است؟ حدود سه سال قبل هزینه ساخت هر متر مربع نهضت ملی مسکن را ۲.۵ میلیون تومان اعلام کردند. در حال حاضر به گفته مسئولان این رقم به ۱۰ تا ۱۲ میلیون تومان رسیده است.

عضو هیات رئیسه اتحادیه مشاوران املاک تهران، نوسانات قیمت مصالح ساختمانی را در قیمت مسکن موثر دانست و گفت: وقتی قیمت مصالح ساختمانی، هزینه صدور پروانه، نظام مهندسی و دستمزد کارگر، حمل و نقل و غیره تغییر می‌کند نباید انتظار داشته باشیم قیمت مسکن تغییر نکند. حتی ممکن است در تابستان با نوساناتی در بازار مسکن مواجه شویم.

وی در خصوص پیش‌بینی بازار مسکن در ماههای پیش رو گفت: دولت اقدام خوبی را در خصوص تامین مصالح ساختمانی در طرح نهضت ملی مسکن آغاز کرده که اگر بتواند از طریق این برنامه قیمت ساخت را کنترل کند ممکن است نوسانات بازار مسکن در تابستان که فصل جابه‌جایی است نیز محدود شود.

کد خبر 849142 برچسب‌ها قیمت مسکن و زمین خبر مهم مسکن - وام مسکن مسکن اجاره مسکن - آپارتمان‌ نشینی

دیگر خبرها

  • جدیدترین قیمت طلای ۱۸ عیار و انواع سکه در بازار؛ سکه یک گرمی چند شد؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • قیمت خودرو امروز ۱۶ اردیبهشت +جدول
  • بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایران/ خرمای مضافتی در صدر صادرات خرما
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایران/خرمای مضافتی در صدر صادرات خرما
  • بهترین نرم افزار حسابداری برای فروشگاه زنجیره ای
  • در تهران دیگر به ریال و تومان خانه نمی‌فروشند | بیت‌کوین بده خانه بخر! | رونمایی از پدیده عجیب خرید و فروش مسکن در تهران + جزئیات
  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟
  • تولید لاستیک افزایش یافت/ فروش سایزهای بالای ۱۵ زیر قیمت مصوب
  • بازار خودرو به کمای عمیق رفت/ آخرین قیمت پژو، سمند، تارا، شاهین و کوئیک + جدول