Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس آخرین بررسی‌های انجام شده نان سنگک با افزایش قیمت ۲۵ درصدی و همچنین سبزی خوردن با رشد قیمت ۳۱۶ درصدی از جمله اقلامی هستند که در ماه رمضان سال ۱۴۰۱ به ترتیب کمترین و بیشترین افزایش قیمت را تجربه کرده‌اند.

گروه اقتصاد کلان بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ چند سالیست که افزایش نرخ تورم در اقتصاد کشور تبدیل به چالشی برای معیشت اقشار کم در آمد کشور شده و متاسفانه طی این سال‌ها این افزایش تورم باعث شده است  که برخی از اقلام مواد غذایی رفته رفته از سفر مردم حذف شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در حال حاضر سفره افطار روزه‎‌داران در ماه مبارک رمضان نیز از این قاعده مستثنی نبوده و در این مدت مواد غذایی حاضر بر سر این سفر دست‌خوش تغییرات قمیت بسیار زیادی شده است؛ برسی‌های  میدانی خبرنگار بازارنیوز از قیمت محصولات غذایی مورد  مصرف مردم در ایام ماه رمضان حاکی از آن است که در سال جدید نان سنگک با افزایش قیمت ۲۵ درصدی و همچنین سبزی خوردن با رشد قیمت ۳۱۶ درصدی از جمله اقلامی هستند که در ماه رمضان سال ۱۴۰۱ به ترتیب کمترین و بیشترین افزایش قیمت را تجربه کرده‌اند.

 

جدول زیر گزارشی کامل از قیمت جدید این کالا‌ها در ماه رمضان سال ۱۴۰۱ و افزایش قیمت آن‌ها در مقایسه با سال ۱۴۰۰ را ارائه داده است.

پایان پیام//

برچسب ها: سفره افطار ، زولبیا و بامیه ، آش و حلیم ، شکر ، روغن ، ستاد تنظیم بازار ، وزارت جهاد کشاورزی ، وزارت صمت لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000R5f

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: سفره افطار زولبیا و بامیه آش و حلیم شکر روغن ستاد تنظیم بازار وزارت جهاد کشاورزی وزارت صمت افزایش قیمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۳۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال نیازی به واردات گندم نداریم

عطااللّه هاشمی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزارتن گندم از کشاورزان خریداری شده است.

به گفته او، براساس قانون ۲۴ ساعت پس از تحویل گندم به مراکز خرید، وجه گندم باید به حساب گندمکاران واریز شود که متاسفانه با گذشت ۲۴ ساعت از تحویل، ریالی به کشاورزان پرداخت نشده است.

هاشمی ادامه داد: بنابر آمار تاکنون میزان خرید تضمینی گندم نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از ۳۰۰ هزارتن رشد داشته است، اما تا پایان اردیبهشت می توان آمار دقیق خرید را اعلام کرد.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه بی توجهی به اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم بزرگترین تهدید امنیت غذایی کشور محسوب می شود، افزود: عدم تحویل جایزه گندم و اصلاح قیمت با شعار سال و برنامه امنیت غذایی سازگار نیست  و به ضرر تولید داخل تمام می شود.

او با بیان اینکه امسال در تولید گندم به خودکفایی کامل می رسیم، گفت: برآوردها حاکی از آن است که با استمرار شرایط مساعد بارش، تولید گندم به بالای ۱۴ میلیون تن و خرید تضمینی بالای ۱۲ میلیون تن برسد. ناگفته نماند که تحقق این امر منوط به اصلاح قیمت گندم و پرداخت به موقع مطالبات گندمکاران است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی تمدید می‌شود؟
  • کاهش‌ شهریه برخی مدارس غیردولتی | امسال افزایش شهریه درصدی نیست بلکه... | هزینه فوق برنامه چند درصد شهریه است؟
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم
  • دولت ایران کم‌ خرج‌ ترین دولتِ در حال‌ توسعه معرفی شد + جدول
  • تزریق۳۶همت‌ اعتبارشرکتهای دولتی در امورفرهنگی برای اولین بار
  • جدیدترین قیمت انواع شاهین +جدول قیمتی
  • سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم
  • تورم آلمان دوباره افزایش یافت
  • قیمت طلا و سکه امروز 13 اردیبهشت 1403